Aktuellt från Lindofinn

Intervju med Ingrid Lindeberg

Så kom Där vi en gång var till. Läs intervjun med författaren och fotografen Ingrid Lindeberg

Låna "Där vi en gång var" på biblioteket

Nu finns Där vi en gång var av Ingrid Lindeberg även på Göteborgs universitetsbibliotek för hemlån. Det innebär att den går att beställa oavsett var i landet man bor.

Här kan du låna Där vi en gång var

Låna "Där vi en gång var" på biblioteket

Nu finns Där vi en gång var av Ingrid Lindeberg på Lunds universitetsbibliotek för hemlån. Det innebär att den går att beställa oavsett var i landet man bor. Sedan tidigare går Där vi en gång var att beställa fram för att läsa på plats i Kungliga bibliotekets läsesal.

INGRID LINDEBERG PÅ ARBETETS MUSEUM 7 SEPTEMBER – 10 NOVEMBER

Dokumentärfotosalongen på Arbetets museum i Norrköping har detta året temat ”Ett annat sätt att se”. Ingrid Lindeberg är en av 56 fotografer som blivit utvald att delta.

Mer om Dokumentärfotosalongen

INGRID LINDEBERG PÅ PLANKET 17 AUGUSTI

Stockholms ovanligaste fotoutställning där Sveriges mest kända fotografer ställer ut tillsammans med mindre kända. Ingrid Lindeberg visar några av sina bilder från boken Där vi en gång var. Boken finns då också till försäljning.

Information om Planket

UTSTÄLLNING ALVIKS BIBLIOTEK 7-31 JANUARI 2020

Klart. Bilder från Där vi en gång var kommer ställas ut på Alviks bibliotek i Bromma under januari månad.

FOTOBOKSDAGEN 2019

Lindofinn ställer ut på fotoboksmarknaden som pågår 5 april på hotell Hilton Slussen. Ingrid Lindeberg, författare och fotograf till boken Där vi en gång,  finns på plats. Boken säljs till specialpris direkt från förlaget.

Fotoboksdagen 2019 - program och info

FÖRSÄLJNING VIA ADLIBRIS

Lindofinns böcker kan nu köpas också hos Adlibris. Sedan tidigare går Där vi en gång var att  beställa via Bokus och andra nätbokhandlare. Boken finns också för utlåning på Kungliga Biblioteket och på Göteborgs stadsbibliotek.

Fria fotografers filial 2019  (26 januari - 17 februari)

Tre foton ur boken Där vi en gång var visas på Kulturhuset Studion under januari-februari. Ingrid Lindeberg en av 50 fotografer som ställer ut.

Mer om utställningen i Kulturhuset, Sergels torg 3, Stockholm

Boksläpp 24 januari 2019

Lindofinns första utgivna bok börjar säljas. Boken Där vi en gång var - handlar om livet i förorten på 1960-talet ställt mot bilder från samma platser i nutid. Läs mer om boken här.

 
 

© Copyright Lindofinn